Vier de Lente

FASHIONSHOW

Fashion lovers uit Kampen en de wijde omgeving kwamen op woensdagavond 17 april naar Brasserie Birds om de nieuwste collecties en de laatste trends op modegebied te bewonderen.
De VIER DE LENTE Fashionshow van Silvermode was dé perfecte kans om te zien wat deze zomer hot is en welke musthaves iedereen in zijn kast moet hebben hangen.
De avond werd gevuld met een modeshow in de prachtig aangeklede brasserie, waarbij Bertha ook nog toelichting gaf op de looks die we voorbij zagen komen. Ook was er een verloting waarvan de gehele opbrengst werd geschonken aan het Toon Hermans Huis in Dronten. Na afloop konden de bezoeksters de nieuwste collectie shoppen in de pop-up boetiek en kreeg iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis. De gasten werden voorzien van een lekker hapje en drankje door het team van Brasserie Birds.

MAKE-UP & HAIR

De modellen waren van top tot teen gestyled door het team van Silvermode. De trendy outfits bestonden uit een mix van high-end kledingstukken tot de meer betaalbare kleding, voor ieder wat wils dus!
Bij zo’n prachtige outfit hoort natuurlijk een mooie coupe en een sprekende make-up look. Het kapsel van de modellen werd verzorgd door Van ’t Veen Kappers. Diana van DIANA MAKE-UP & HAIR maakte de look helemaal af met mooi verzorgde make-up.

TOON HERMANS HUIS

Het was een avond vol gezelligheid en lekkere drankjes en hapjes, maar ook met een serieuze noot. Bertha, eigenaresse van Silvermode, zet zich in haar vrije tijd in voor het Toon Hermans Huis in Dronten. Tijdens de Fashionshow werd er aandacht geschonken aan dit goede doel. Ook werd er geld opgehaald met een verloting, waarbij leuke prijzen te winnen waren. De prijzen voor de verloting en de inhoud van de goodiebags werden mogelijk gemaakt door Van’t Veen Kappers,
DIANA Make-up Artist & Hair, All In Ingrid, Brasserie BIRDS, Mookus Fysiotherapie, Gewoon Kampen, Meuleman Makelaardij en Biedron Balance Massage, Acupunctuur & Coaching.

“Onze deur staat open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. De mens staat centraal, niet de ziekte. Jong en oud vindt er gezelschap, activiteiten, informatie & voorlichting en veel meer. Iedereen is welkom!”

RTV IJSSELMOND

Ook de cameraploeg van RTV IJsselmond was aanwezig bij Brasserie Birds. Zij maakten mooie sfeerbeelden en hielden een interview met Bertha. Bekijk de video’s hier onder!

Silver dameskleding kampen

Openingstijden

maandag 12:00-17:00
dinsdag 10:00-17:30
woensdag 10:00-17:30
donderdag 10:00-17:30
vrijdag 10:00-21:00
zaterdag 10:00-17:00

Vind ons in het centrum van Kampen!

Oudestraat 123 | 8261 CK Kampen

06 46875541

info@silvermode.nl

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Silver Mode Kampen

X