WELKOM BIJ SILVER MODE KAMPEN

Fashion lovers in all shapes & sizes halen hun hart op bij Silver! In deze meest trendy en gezellige fashion boetiek van Kampen vind je de nieuwste trends uit Parijs en Italië, maar ook exclusieve mode van Nederlandse ontwerpers. Als styliste weet Bertha van Marle bovendien iedereen te kleden in een geweldige outfit. Bij Silver slaag je altijd!

Hart voor mode

Silver is al ruim 10 jaar de winkel van Bertha van Marle. Bertha vormt het hart van de boetiek én van de webwinkel. Dat zie je niet alleen terug in het logo waarbij de dubbele S (die staat voor de Silver boetiek en de Silver webwinkel) rondom een hart is gevlochten; dat voel je ook zodra je deze winkel voor dameskleding Kampen binnenstapt. Die ‘passion for fashion’ resulteert in een prachtige collectie vol trendy musthaves, exclusieve modelabels en fashion essentials. En minstens zo belangrijk: een warme sfeer waarin het heerlijk winkelen is. Met persoonlijke aandacht, tijd voor een praatje en een kopje koffie of bubbels!

Dameskleding Kampen shoppen

Dameskleding Kampen shoppen begint dus bij Silver. Ontdek jouw stijl binnen de gevarieerde collectie: bohemian, vrouwelijk, trendy, stoer, casual of juist chique. Twee keer per week wordt de collectie aangevuld met de nieuwste mode musthaves. Door bezoekjes aan beurzen, fashion shows en trips naar het buitenland zit Silver bovendien altijd bovenop de nieuwste trends. Op zoek naar iets bijzonders? Check dan de unieke ontwerpen van de Nederlandse modelabels Wanderlust, IBANA, Helena Hart, Fabienne Chapot en Tessa Koops. Met de schoenen van Tango Shoes maak je elke outfit helemaal af!  

Silver winkel bezoeken

De Silver dameskleding boetiek kun je bezoeken aan de Oudestraat 123 in Kampen. De merken Wanderlust, IBANA, Helena Hart, Fabienne Chapot,Tessa Koops en Tango Shoes uit onze boetiek worden ook in de webwinkel verkocht. Bestel eenvoudig online en je ontvangt je pakketje binnen 2 werkdagen thuis. Volg Silver ook op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste items uit de winkel. En die kun je ook direct online bestellen!

Wij heten je zowel in Kampen als online van harte welkom en helpen je graag om een geweldige outfit samen te stellen!

Silver dameskleding kampen

Openingstijden

maandag 12:00-17:00
dinsdag 10:00-17:30
woensdag 10:00-17:30
donderdag 10:00-17:30
vrijdag 10:00-21:00
zaterdag 10:00-17:00

Vind ons in het centrum van Kampen!

Oudestraat 123 | 8261 CK Kampen

06 46875541

info@silvermode.nl

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

X